Kontakt ossSkifte språk:

Vanlige spørsmål om Hycolin Engangsmopp Desinfeksjon

Hycolin Engangsmopp Desinfeksjon er tilpassede individuelle stoffstykker fuktet med et kraftig antimikrobielt (kombinert antiviralt og antibakterielt) middel for montering på mopper / børster på gulvet. De påføres enkelt rett fra pakken med minimal innsats for å redusere forurensning og hjelpe til med rengjøring ved å fjerne jord og smuss.
De er raske, økonomiske og enkle å bruke. Hycolin Engangsmopp Desinfeksjon er testet grundig for å tilby brukernes høye standarder for antiviral og antibakteriell ytelse.
Hycolin Engangsmopp Desinfeksjon inneholder et kraftig biocid virkestoff som ødelegger strukturen til virus og bakterier som er forurensende på overflater og gjør dem ufarlige. Det er best å fjerne eventuell løs tilsmussing først. Hycolin Engangsmopp Desinfeksjon, hjelper imidlertid også med å fjerne tilsmussing og smuss fra overflatene som desinfiseres.
De er egnet for alle typer ikke-porøse gulv (i hovedsak de gulvene som er enkle å rengjøre med mopp og / eller børste).
Nei. Hycolin Engangsmopp Desinfeksjon inneholder ikke natriumhypokloritt eller noe annet blekemiddel, så de er trygge for bruk på de fleste harde overflater.
Hycolin Engangsmopp Desinfeksjonhar blitt uavhengig testet til europeisk standard BS EN 14476 og funnet å være effektiv mot et bredt spekter av patogene (sykdomsfremkallende) virus og bakterier, inkludert de vanligste Coronaviruses, E. coli, Staphylococcus og Pseudomonas
Ja. Produktet er uavhengig testet av eksperter fra virologer for å måle klutens antivirale ytelse. Testresultatene viser tydelig at Hycolin Engangsmopp Desinfeksjon er svært effektive mot koronavirus, så vel som mange andre viktige virus.
Dette betyr at bare 0,1% av testorganismene overlevde etter behandling med Hycolin Engangsmopp Desinfeksjon. I virkeligheten er det virkelige tallet mer som 0,01% til 0,001%, avhengig av testen som utføres. Uansett anses dette resultatet for å være et tilfredsstillende desinfiseringsnivå for generell husholdningshygiene.
Tørkene har blitt demonstrert for å drepe 99,99% av virusene på så lite som 1 minutt. La overflatene tørke tilstrekkelig etter rengjøring med Hycolin Engangsmopp Desinfeksjon.
Hycolin Engangsmopp Desinfeksjon, som ethvert annet desinfeksjonsmiddel med hard overflate, vil etterlate rester av aktivt stoff. Det er mulig at dette gjenværende aktive stoffet vil drepe påfølgende forurensning. Vi fremsetter imidlertid ingen påstander av denne karakteren, da de er vanskelige å verifisere på en meningsfull måte.
Svaret avhenger virkelig av hvor mye de rensede og desinfiserte gulvene blir gjenbrukt. Hycolin Engangsmopp Desinfeksjon bør være en del av din vanlige rengjøringsrutine. Dette er spesielt viktig på gulv med mye bruk. I hjem der folk er syke eller spesielt sårbare, anbefales hyppigere rengjøring.
Når pakken er åpnet, anbefales det å bruke de fuktede klutene før de tørker ut. Forleng brukervennligheten for klutene ved å forsegle pakken forsiktig etter at du har fjernet et antall kluter for bruk. I fuktet tilstand vil klutene i pakken være brukbare i opptil 24 måneder.
Nei. Vi tester ikke noen av våre råvarer eller formuleringer på dyr.
Ja. I tillegg til retningslinjene våre for ikke-dyreforsøk, sørger vi også for at ingen av ingrediensene våre inneholder materiale fra GMO eller animalsk opprinnelse.
Følg instruksjonene på etiketten - vask huden grundig i rikelig med vann og tørk hendene grundig. Hvis du får det i øynene, skyll forsiktig med vann i flere minutter. Fjern kontaktlinser hvis det er trygt å gjøre det. Skyll deretter i noen minutter. Normalt er dette nok, men hvis øyeirritasjon vedvarer, anbefaler vi at du søker lege.