Kontakt ossSkifte språk:

Vanlige spørsmål om Hycolin Antiviral Håndsåpe

Hycolin Antiviral Håndsåpe er en skånsom Håndsåpe, formulert for å fjerne og drepe skadelige virus og bakterier fra hendene, mens den er mild på huden.
Bedre hygiene der du trenger det mest.
Hycolin Antiviral Håndsåpe inneholder en nøye valgt blanding av ingredienser, inkludert hudrensemidler og et naturlig forekommende antimikrobielt middel (et kombinert Antiviralt og antibakterielt middel). Produktets påviste effektivitet bidrar til dagens svært viktige krav om god håndhygiene.
Hycolin Antiviral Håndsåpe har blitt uavhengig testet til europeisk standard BS EN 14476 og funnet å være effektiv mot et bredt spekter av patogene (sykdomsfremkallende) virus og bakterier, inkludert de vanligste Coronaviruses, E. coli, Staphylococcus og Pseudomonas.
Ja. Dette produktet er uavhengig testet ved hjelp av den nyeste europeiske Antivirale testprotokollen (EN 14476) av et ledende virologilaboratorium. Resultatene viser at Hycolin Antiviral Håndsåpe er effektiv mot et bredt spekter av virus.
Dette betyr at bare 0,1% av testorganismene overlevde etter behandling med Hycolin Antiviral Håndsåpe.
Nei, vi bruker ikke Triclosan i noen av produktene våre. I stedet har vi valgt et naturlig forekommende biocid stoff som er biologisk nedbrytbart og ikke vil akkumuleres i miljøet.
For grundig desinfisering bør Hycolin Antiviral Håndsåpe brukes i 1 minutt før du skyller og tørker hendene grundig.
Hycolin Antiviral Håndsåpe, som enhver annen Håndsåpe, kan etterlate litt rester av det aktive stoffet etter vask. Hvis det forblir uforstyrret, vil dette gjenværende aktive stoffet fortsette å hjelpe til med å rense hendene, men vi fremsetter ingen påstander av denne art, da de er vanskelige å verifisere på en meningsfull måte.
For best mulig hygieneresultat: 1. Fukt hendene med vann, og del deretter Håndsåpe i håndflaten og arbeid inn i håndflatene, håndleddene og baksiden av hendene. Vær spesielt oppmerksom på tommelen og huden mellom fingrene. 2. Bruk Håndsåpen i hendene i 1 minutt før du skyller hendene grundig i ferskvann. 3. Tørk hendene grundig, ideelt på engangshåndklær.
Hycolin Antiviral Håndsåpe bør være en del av din vanlige personlige hygiene. Spesielt etter håndtering av gjenstander som kan ha blitt håndtert av andre mennesker, etter å ha gått på toalettet, eller etter å ha berørt ansiktet ditt eller blåst nesen. I hjem der folk er syke eller spesielt sårbare, er hyppigere håndhygiene veldig viktig.
Lagret uåpnet i et kjølig mørkt miljø, vil Hycolin Antiviral Håndsåpe forbli aktiv i minst 24 måneder. Etter åpning forblir produktet levedyktig i 12 måneder, hvoretter ubrukt materiale skal kastes.
Ja, vi bruker kun vaskemiddelkomponenter som er i samsvar med den siste miljølovgivningen: 1. De er alle basert på biologisk nedbrytbare overflateaktive stoffer. 2. Vi overholder all relevant miljølovgivning. 3. Vårt produksjonsanlegg er akkreditert til ISO14001 Environmental Management System.