Kontakt ossSkifte språk:

Vanlige spørsmål om Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel

Det er et flytende rengjøringsmiddel designet for å drepe patogene bakterier og virus på overflater som benkeplater, dørhåndtak etc. rundt i hjemmet.
Bedre hygiene der du trenger det . Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel er et kraftig desinfeksjonsmiddel som ikke bare renser overflater, men også reduserer risikoen for krysskontaminering av bakterier.
Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel inneholder en nøye bestemt blanding av viktige ingredienser, inkludert et biocid virkestoff og vaskemidler. Disse ingrediensene rengjør dine overflater ved å fjerne tilsmussing og deretter desinfisere de rene overflatene ved å ødelegge strukturen til uønskede virus og bakterier som forurenser arbeidsflatene.
Ja. Brukt som anvist Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel er egnet for bruk på alle ikke-porøse harde overflater rundt i hjemmet. Men hvis du er i tvil, må du alltid teste på et lite iøynefallende område først. Følg alltid instruksjonene på etiketten.
Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel er kun til bruk på harde overflater og må bare brukes som angitt på etiketten. Det skal aldri påføres hud eller inntas. Følg alltid sikkerhetsrådene på etiketten.
Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel inneholder ikke natriumhypokloritt eller noe annet blekemiddel, så det er trygt for bruk på de fleste harde overflater.
Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel har blitt uavhengig testet til europeisk standard BS EN 14476 og funnet å være effektiv mot et bredt spekter av patogene (sykdomsfremkallende) virus og bakterier, inkludert de vanligste Coronaviruses, E. coli, Staphylococcus og Pseudomonas.
Ja. Produktet er testet mot viruset kalt SARS-CoV-2, årsaken til COVID-19. Produktet er uavhengig testet av eksperter fra virologer ved hjelp av de nyeste europeiske virusprotokollene (kalt EN 14476: 2013 + A2: 2019 og NEN 14675) for å måle antiviral ytelse. Resultatene fra disse testene har tydelig vist at Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel er svært effektiv mot Coronavirus, spesielt viruset SARS-CoV-2.
Dette betyr at bare 0,01% av testorganismene overlevde etter behandling med Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel. I virkeligheten er det virkelige tallet mer som 0,001% til 0,0001%, avhengig av testen som utføres. Uansett anses dette resultatet for å være et tilfredsstillende desinfiseringsnivå for generell husholdningshygiene.
For grundig desinfisering skal Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel la den virke i minst 5 minutter etter påføring på overflaten. Tørk av den behandlede overflaten med en ren, fuktig klut etter denne tiden eller skyll med rent vann. Overflaten er nå desinfisert og mer hygienisk.
Nei. Funksjonen til dette produktet er å raskt og effektivt rengjøre og desinfisere hygienekritiske overflater. Produktet blir ikke værende på behandlede overflater. Periodisk rengjøring med Hycolin er nøkkelen til å opprettholde høye hygienestandarder.
For best mulig hygieneresultat: 1. Rengjør overflaten først ved å spraye og tørke av Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel for å sikre at overflaten er synlig ren og fri for løs tilsmussing. 2. Spray på Hycolin Antiviral Desinfectant på den rene overflaten og la den virke i 5 minutter. 3. Tørk med en ren, fuktig klut på områder der det kommer kontakt med mennesker (arbeidsplater og rekkverk osv.). 4. Hvis det brukes på gulv, må du lufttørke det før man går på gulvet.
Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel bør være en del av din vanlige rengjøringsrutine. Dette er spesielt viktig i områder med mye bruk som benkeplater, dørhåndtak og rekkverk. I hjem der folk er syke eller spesielt sårbare, anbefales hyppigere rengjøring.
Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel renser og desinfiserer. Den inneholder både antimikrobielle midler og overflateaktive stoffer for å hjelpe til med fjerning av smuss. Så dette produktet kan brukes til generell rengjøring og desinfeksjon av overflaten.
Oppbevart i et kjølig mørkt miljø, vil Hycolin Antiviral Surface Cleaner forbli aktiv i minst 24 måneder.
Nei. Vi tester ikke noen av våre råvarer eller formuleringer på dyr.
Ja. I tillegg til våre retningslinjer for ikke-testing av dyr, sørger vi også for at ingen av råvarene våre inneholder materiale fra animalsk opprinnelse.
Til alle ikke-porøse, harde overflater som krever desinfisering, spesielt overflater som ofte berøres for hånd, som arbeidsflater, dørhåndtak, bord og skapdører. Test alltid på et lite iøynefallende område først. Følg alltid instruksjonene på etiketten.
Det er ingen grunn til å forhindre at Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel brukes på tekstiler. Vi anbefaler: 1. Kontroller et lite område for å forsikre deg om at produktet ikke misfarges. 2. Forsikre deg om at stoffet / tekstilet er fritt for støv og rusk før påføring 3. Påfør en lett spray, akkurat nok til å fukte overflaten, men ikke nok til å trekke gjennom til baksiden, da dette kan føre til krymping og misfarging. 4. Lufttørkes så lenge som mulig før du bruker eller går på behandlede områder. La vinduer være åpne, hvis mulig, for å få luft til å hjelpe tørking. 5. Hvis Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel brukes på gulv, er det viktig å sikre at gulvet er tørt før du går på det.
Ja, Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel er egnet for kjøkken og emballasje. Vær oppmerksom på at, som med alle desinfeksjonsmidler i husholdningen, er det viktig å tørke tilstrekkelig med en fuktig klut eller skyll overflater etter desinfisering og før du bruker det til matlaging.
Ja. Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel er egnet for bruk på krom og rustfritt stål. Andre overflater bør testes på et lite iøynefallende område først for å kontrollere om det er inkompatibelt.
Nei. Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel er kun beregnet på bruk på harde overflater.
Hycolin Antiviralt Desinfeksjonsmiddel er ikke ment for dyre- eller veterinærapplikasjoner.
Følg instruksjonene på etiketten - vask huden grundig i rikelig med vann.