Kontakt ossSkifte språk:

Hycolin Desinfeksjonsmiddel Glass & Rustfritt Stål

Det er et flytende rengjøringsmiddel designet for å drepe patogene bakterier og virus på alle overflater av glass og rustfritt stål i hjemmet. Den er designet for å drepe patogener mens du fjerner fett og smuss og gir en stripefri glans.
Hycolin Desinfeksjonsmiddel Glass & Rustfritt Stål rengjør og desinfiserer. Den inneholder både antimikrobielle midler og overflateaktive stoffer for å hjelpe til med fjerning av smuss. Så dette produktet kan brukes til generell rengjøring og desinfeksjon.
Studier indikerer tydelig at skadelige virus og bakterier kan forbli levedyktige på forurensede overflater i flere dager og være i stand til å forårsake infeksjon ved kryssforurensning. Hycolin Desinfeksjonsmiddel Glass & Rustfritt Stål gir hygienisk sikkerhet på overflater i ditt hjem. Det er et kraftig produkt med to formål som ikke bare renser skitne overflater, men også effektivt desinfiserer disse overflatene, og reduserer derfor risikoen for krysskontaminering av bakterier i hjemmet ditt.
Hycolin Desinfeksjonsmiddel Glass&Rustfritt Stål inneholder en nøye bestemt blanding av viktige ingredienser, inkludert et biocid virkestoff og vaskemidler. Disse ingrediensene rengjør overflater av rustfritt stål og glass , fjerner smuss og desinfiserer de renere overflatene ved å ødelegge strukturen til uønskede bakterier og virus som forurenser overflatene.
Ingen Hycolin antiviralt glass og rustfritt stål inneholder natriumhypokloritt eller noe annet blekemiddel, så det er trygt for bruk på de fleste harde overflater.
Ja. Brukt som anvist Hycolin Desinfeksjonsmiddel Glass&Rustfritt Stål er egnet for bruk på de fleste ikke-porøse harde overflater i kjøkken, men også rundt i hjemmet. Vi anbefaler imidlertid ikke bruk på polert, oljet eller lakkert tre. Hvis du er i tvil om egnethet, må du alltid teste på et lite iøynefallende område først. Følg alltid instruksjonene på etiketten.
For grundig desinfisering bør Hycolin antiviralt glass og rustfritt stålrengjøring virke i minst 5 minutter ved romtemperatur. Etter dette skal den poleres med en ren, tørr klut eller papirhåndkle.
Hycolin Desinfeksjonsmiddel Glass&Rustfritt Stål har blitt uavhengig testet til europeisk standard BS EN 14476 og funnet å være effektiv mot et bredt spekter av patogene (sykdomsfremkallende) virus og bakterier, inkludert de vanligste Coronaviruses, E. coli, Staphylococcus og Pseudomonas.
Ja. Produktet er testet mot viruset kalt SARS-CoV-2, årsaken til COVID-19. Produktet er uavhengig testet av eksperter fra virologer ved hjelp av de nyeste europeiske virusprotokollene (kalt EN 14476: 2013 + A2: 2019 og NEN 14675) for å måle antiviral ytelse. Resultatene fra disse testene har tydelig vist at Hycolin Antiviral Stainless Steel & Glass Cleaner er svært effektiv mot koronavirus, spesielt viruset SARS-CoV-2.
Dette betyr at bare 0,01% av testorganismene overlevde etter behandling med Hycolin Desinfeksjonsmiddel Glass&Rustfritt Stål. I virkeligheten er det virkelige tallet mer som 0,001% til 0,0001%, avhengig av testen som utføres. Uansett anses dette resultatet for å være et tilfredsstillende desinfiseringsnivå for generell husholdningshygiene.
For grundig desinfisering bør Hycolin antiviralt rustfritt stål og glassrengjøringsmiddel etterlates å virke i minst 5 minutter etter påføring på overflaten. Tørk deretter av den behandlede overflaten med en ren, fuktig klut eller skyll med rent vann. Overflaten er nå desinfisert og mer hygienisk.
Nei. Funksjonen til dette produktet er å raskt og effektivt rengjøre og desinfisere hygienekritiske overflater i ditt boareal. Produktet blir ikke værende på behandlede overflater. Periodisk rengjøring med Hycolin er nøkkelen til å opprettholde høye hygienestandarder.
Hycolin Desinfeksjonsmiddel Glass & Rustfritt Stål bør være en del av vanlige rengjøringsrutiner. Dette er spesielt viktig i områder med mye bruk som benkeplater, skaphåndtak og skuffer. I hjem der folk er syke eller spesielt sårbare, anbefales hyppigere rengjøring.
Hycolin Desinfeksjonsmiddel Glass & Rustfritt Stål bør være en del av din vanlige rengjøringsrutine. Dette er spesielt viktig i områder med høyt bruk som benkeplater, dørhåndtak og rekkverk etc. I hjem der folk er syke eller spesielt sårbare, anbefales hyppigere rengjøring.
Lagret i et kjølig, mørkt miljø, vil Hycolin Antiviral Stainless Steel & Glass Cleaner forbli aktiv i minst 24 måneder.
Nei. Vi tester ikke noen av våre råvarer eller formuleringer på dyr.
Ja. I tillegg til våre retningslinjer for ikke-testing på dyr, sørger vi også for at ingen av råvarene våre inneholder materiale fra animalsk opprinnelse.
Ja, Hycolin antiviralt rustfritt stål og glassrengjøringsmiddel Vær oppmerksom på at, som med alle desinfeksjonsmidler i husholdningen, er det viktig å tørke tilstrekkelig med en fuktig klut eller skylle overflater etter desinfisering før du bruker det til matlaging.
Hycolin Desinfeksjonsmiddel Glass & Rustfritt Stål er ikke ment for dyre- eller veterinærapplikasjoner.
Ja, vi bruker bare vaskemiddelkomponenter som er i samsvar med den nyeste miljølovgivningen: 1. De er alle basert på biologisk nedbrytbare overflateaktive stoffer. 2. Vi overholder all relevant miljølovgivning. 3. Vårt produksjonsanlegg er uavhengig akkreditert til ISO14001 Environmental Management System.
Følg instruksjonene på etiketten - vask huden grundig i rikelig med vann og tørk hendene grundig. Hvis du får det i øynene, skyll forsiktig med vann i flere minutter. Fjern kontaktlinser hvis det er trygt å gjøre det, og skyll i noen minutter. Normalt er dette nok, men hvis øyeirritasjon vedvarer, anbefaler vi at du søker lege.