Kontakt ossSkifte språk:

Vanlige spørsmål om Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks

Det er et aerosoldesinfeksjonsmiddel designet for å drepe patogene bakterier og virus på overflater som benkeplater, dørhåndtak etc. rundt hjemmet.
Bedre hygiene, mer praktisk når du trenger det. Regelmessig bruk av Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks reduserer risikoen for krysskontaminering av bakterier.
Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks inneholder en nøye bestemt blanding av viktige ingredienser, inkludert et biocid virkestoff. Effektiv desinfisering oppnås ved at produktet forstyrrer strukturen til uønskede virus og bakterier som forurenser benkeplater, berøringspunktene og andre overflater.
Ja. Brukt som anvist Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks er egnet for bruk på de fleste overflater rundt hjemmet. Men hvis du er i tvil, må du alltid teste på et lite iøynefallende område først. Følg alltid instruksjonene på etiketten.
Hycolin Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks er kun ment for påføring på overflater og må bare brukes som angitt på etiketten. Det skal aldri påføres hud eller inntas. Følg alltid anvisningene på etiketten.
Hycolin Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks inneholder ikke noe natriumhypokloritt eller noe annet blekemiddel, så det er trygt for bruk på de fleste harde overflater.
Hycolin Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks har blitt uavhengig testet til europeisk standard BS EN 14476 og funnet å være effektiv mot et bredt spekter av patogene (sykdomsfremkallende) virus og bakterier, inkludert de vanligste Coronaviruses, E. coli, Staphylococcus og Pseudomonas.
Ja. Produktet har blitt testet uavhengig av ekspertvirologer ved hjelp av den nyeste europeiske antivirale testprotokollen (kalt EN 14476: 2013 + A2: 2019) for å måle dets antivirale ytelse. Testresultatene viser tydelig at Hycolin Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks er svært effektiv mot koronavirus, så vel som mange andre viktige virus.
Dette betyr at bare 0,01% av testorganismene overlevde etter behandling med Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks. I virkeligheten er det virkelige tallet mer som 0,001% til 0,0001%, avhengig av testen som utføres. Uansett anses dette resultatet for å være et tilfredsstillende desinfiseringsnivå for generell husholdningshygiene.
For grundig desinfisering bør Hycolin Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks virke i minst 5 minutter ved romtemperatur.
Hycolin Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks, som alle andre desinfiserende midler på hard overflate, vil etterlate rester av aktiv substans. Det er mulig at dette gjenværende aktive stoffet vil drepe påfølgende forurensning. Vi fremsetter imidlertid ingen påstander av denne karakteren, da de er vanskelige å verifisere på en meningsfull måte.
Hycolin Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks bør være en del av din vanlige renholdsrutine. Dette er spesielt viktig i områder med mye bruk som benkeplater, dørhåndtak og rekkverk. I hjem der folk er syke eller spesielt sårbare, anbefales hyppigere rengjøring.
Lagret i et kjølig mørkt miljø, vil Hycolin Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks forbli aktiv i minst 24 måneder.
Nei. Vi tester ikke noen av våre råvarer eller formuleringer på dyr.
Ja. I tillegg til våre retningslinjer for ikke-testing på dyr, sørger vi også for at ingen av råvarene våre inneholder materiale fra animalsk opprinnelse.
Det er ingen grunn til at Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks ikke kan brukes på tekstiler. Vi anbefaler: 1. Kontroller et lite område for å forsikre deg om at produktet ikke misfarges eller skader. 2. Forsikre deg om at stoffet / tekstilet er fritt for støv og rusk før påføring 3. Påfør en lett spray, akkurat nok til å fukte overflaten, men ikke nok til å trekke gjennom til baksiden, da dette kan føre til krymping og misfarging. 4. La stå så lenge som mulig i lufttørke før du bruker eller går på behandlede områder. La vinduer være åpne, hvis mulig, for å få luft til å hjelpe tørkingen. 5. Hvis Hycolin Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks brukes på gulv, er det viktig å sikre at gulvet er tørt før du går på det.
Ja, Hycolin Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks er egnet for kjøkken med matkontakt og emballasje. Vær oppmerksom på at, som med alle desinfeksjonsmidler i husholdningen, er det viktig å tørke tilstrekkelig med en fuktig klut eller skylle overflater etter desinfisering før du bruker det til matlaging.
Ja. Hycolin Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks er egnet for bruk på krom og rustfritt stål. Andre overflater bør testes på et lite iøynefallende område først for å kontrollere om det er inkompatibelt.
Hycolin Hycolin Desinfeksjonsmiddel Sprayboks er ikke beregnet på dyre- eller veterinærapplikasjoner.