Kontakt ossSkifte språk:

Vanlige spørsmål om Hycolin Wipes Desinfeksjon

Hycolin Wipes Desinfeksjon er tilpassede individuelle stoffstykker fuktet med et kraftig antimikrobielt (kombinert antiviralt og antibakterielt) middel. De påføres enkelt rett fra pakken med minimal innsats på hygienekritiske overflater for å redusere overflateforurensning og hjelpe til med rengjøring ved å fjerne jord og smuss.
De er raske, økonomiske og enkle å bruke. Hycolin Wipes Desinfeksjon har blitt testet grundig for å tilby brukernes høye krav til antiviral og antibakteriell ytelse.
Hycolin Wipes Desinfeksjon inneholder et kraftig biocid aktivt stoff som forstyrrer strukturen til virus og bakterier som gir forurensende overflater og gjør dem ufarlige. Det er best å fjerne eventuell løs tilsmussing først. Tørkingen som brukes under bruken av disse Hycolin Wipes Desinfeksjon, hjelper imidlertid også med å fjerne tilsmussing og smuss fra overflater som blir desinfisert.
Ja.
Nei. Hycolin Wipes Desinfeksjon inneholder ikke natriumhypokloritt eller noe annet blekemiddel, så de er trygge for bruk på de fleste harde overflater.
Hycolin Wipes Desinfeksjon har blitt uavhengig testet til europeisk standard BS EN 14476 og funnet å være effektiv mot et bredt spekter av patogene (sykdomsfremkallende) virus og bakterier, inkludert de vanligste Coronaviruses, E. coli, Staphylococcus og Pseudomonas.
Ja. Produktet er uavhengig testet av eksperter fra virologer for å måle klutens antivirale ytelse. Resultatene fra testing viser tydelig at Hycolin Wipes Desinfeksjon er svært effektive mot koronavirus, så vel som mange andre viktige virus.
Dette betyr at bare 0,1% av testorganismene overlevde etter behandling med Hycolin Wipes Desinfeksjon. I virkeligheten er det virkelige tallet mer som 0,01% til 0,001%, avhengig av testen som utføres. Uansett anses dette resultatet for å være et tilfredsstillende desinfiseringsnivå for generell husholdningshygiene.
Tørkene har blitt testet til å drepe 99,99% av virusene på så lite som 1 minutt. La overflatene tørke tilstrekkelig etter rengjøring med Hycolin Wipes Desinfeksjon.
Hycolin Wipes Desinfeksjon, som alle andre desinfeksjonsmidler med hard overflate, vil etterlate rester av aktiv substans. Det er mulig at dette gjenværende aktive stoffet vil drepe påfølgende forurensning. Vi fremsetter imidlertid ingen påstander av denne karakteren, da de er vanskelige å verifisere på en meningsfull måte.
Svaret avhenger virkelig av hvor tungt de rensede og desinfiserte overflatene blir gjenbrukt. Hycolin Wipes Desinfeksjon bør være en del av din vanlige rengjøringsrutine. Dette er spesielt viktig i områder med mye bruk som benkeplater, skaphåndtak og skuffer. I hjem der folk er syke eller spesielt sårbare, anbefales hyppigere rengjøring.
Når pakken er åpnet, anbefales det å bruke fuktede kluter før de tørker ut. Forleng brukervennligheten for klutene ved å forsegle pakken forsiktig etter at du har fjernet et antall kluter for bruk. I fuktet tilstand vil klutene i pakken være brukbare i opptil 24 måneder.
Nei. Vi tester ikke noen av våre råvarer eller formuleringer på dyr.
Ja. I tillegg til retningslinjene våre for ikke-dyreforsøk, sørger vi også for at ingen av ingrediensene våre inneholder materiale fra GMO eller animalsk opprinnelse.
Følg instruksjonene på etiketten - vask huden grundig i rikelig med vann og tørk hendene grundig. Hvis du får det i øynene, skyll forsiktig med vann i flere minutter. Fjern kontaktlinser hvis det er trygt å gjøre det. Skyll deretter i noen minutter. Normalt er dette nok, men hvis øyeirritasjon vedvarer, anbefaler vi at du søker lege.