Kontakt ossSkifte språk:

Vanlige spørsmål om Hycolin WC Rens Desinfeksjon

Det er et toalettrengjøringsmiddel spesielt designet for å drepe patogene bakterier og virus i toalettskåler. Det har vært studier som antyder at aerosoler som spayes i toalettet kan spre virus. Det er betryggende å vite at du kan bruke et produkt med påvist aktivitet mot skadelige mikroorganismer
Bedre hygiene der du trenger det. Det har vært studier som antyder at aerosoler som sprayes i toalettet kan spre virus. Det er betryggende å vite at du kan bruke et produkt med påvist aktivitet mot skadelige mikroorganismer.
Hycolin WC Rens Desinfeksjon inneholder en nøye blanding av ingredienser, inkludert kalkfjernende midler og et biocid-aktivt stoff som fungerer sammen for å fjerne kalk og desinfisere toalettet ved å ødelegge strukturen til tilstedeværende bakterier og virus.
Ja. Brukt som anvist er Hycolin WC Rens Desinfeksjon egnet for bruk på alle typer toalett inkludert keramikk, rustfritt stål og plast. Følg alltid instruksjonene på etiketten.
Hycolin WC Rens Desinfeksjon inneholder ikke natriumhypokloritt eller noe annet blekemiddel, så det er trygt for bruk på de fleste harde overflater.
Ja, brukt som anvist er Hycolin WC Rens Desinfeksjon helt trygt for bruk med septiktanker.
Hycolin Antiviral toalettgelrens har blitt uavhengig testet til europeisk standard BS EN 14476 og funnet å være effektiv mot et bredt spekter av patogene (sykdomsfremkallende) virus og bakterier, inkludert de vanligste Coronaviruses, E. coli, Staphylococcus og Pseudomonas.
Ja. Produktet er testet mot viruset kalt SARS-CoV-2, årsaken til COVID-19. Produktet er uavhengig testet av eksperter fra virologer ved hjelp av de nyeste europeiske virusprotokollene (kalt EN 14476: 2013 + A2: 2019 og NEN 14675) for å måle antiviral ytelse. Resultatene fra disse testene har tydelig vist at Hycolin Antiviral Bathroom Gel Cleaner er svært effektiv mot koronavirus, spesielt viruset SARS-CoV-2.
hans betyr at bare 0,01% av testorganismene overlevde etter behandling med Hycolin WC Rens Desinfeksjon. I virkeligheten er det virkelige tallet mer som 0,001% til 0,0001%, avhengig av testen som utføres. Uansett anses dette resultatet for å være et tilfredsstillende desinfiseringsnivå for generell husholdningshygiene.
For grundig desinfisering bør Hycolin Antiviral toalettgelrengjøring virke i minst 5 minutter. Imidlertid, for å få best mulig rengjøringsresultat, bør produktet være i kontakt med overflaten så lenge som mulig, helst over natten. Det er ikke skadelig å la produktet ligge i toaletter over natten: Dette produktet er designet for å være trygt på alle typer toaletter.
Hycolin WC Rens Desinfeksjon, som alle andre toalettrenser, vil etterlate rester av det aktive stoffet. Det er mulig at denne gjenværende aktive substansen vil fortsette å desinfisere hvis den blir uforstyrret. Vi fremsetter imidlertid ingen påstander av denne karakteren, da de er vanskelige å verifisere på en meningsfull måte.
For de beste hygieneresultatene: 1. Rengjør toalettet først ved å børste en spyling for å fjerne all synlig tilsmussing. 2. Fjern hetten på flasken og legg den rundt i toalettet, spesielt under kanten. 3. La stå i minst 5 minutter - men ideelt sett så lenge som mulig, helst over natten.
Hycolin WC Rens Desinfeksjon bør være en del av din vanlige rengjøringsrutine. Dette er spesielt viktig i områder med mye bruk som benkeplater, skaphåndtak og skuffer. I hjem der folk er syke eller spesielt sårbare, anbefales hyppigere rengjøring.
En av de viktigste rengjøringsutfordringene på toaletter er kalk. Kalk er et gjemmested for bakterier. Også kalk gjør overflaten grov og mer utsatt for flekker. Så det er ingen virkelig desinfisering eller rengjøring på toaletter uten å fjerne kalk. Dette er nøyaktig hvordan Hycolin WC Rens Desinfeksjon fungerer. Hycolin WC Rens Desinfeksjon rengjør og desinfiserer. Den inneholder både antimikrobielle midler, kalkfjerningsmidler og vaskemidler for å oppløse kalk, fjerne smuss og drepe bakterier.
Lagret i et kjølig, mørkt miljø, vil Hycolin WC Rens Desinfeksjon forbli aktiv i minst 24 måneder.
Nei. Vi tester ikke noen av våre råvarer eller formuleringer på dyr.
Ja. I tillegg til våre retningslinjer for ikke-testing på dyr, sørger vi også for at ingen av ingrediensene våre inneholder materiale fra animalsk opprinnelse.
Ja, vi bruker bare vaskemiddelkomponenter som er i samsvar med den nyeste miljølovgivningen: 1. De er alle basert på biologisk nedbrytbare overflateaktive stoffer. 2. Vi overholder all relevant miljølovgivning. 3. Vi opererer fra et nettsted som er godkjent av ISO14001 Environmental Management System.
Følg instruksjonene på etiketten - vask huden grundig i rikelig med vann og tørk hendene grundig. Hvis du får det i øynene, skyll forsiktig med vann i flere minutter. Fjern kontaktlinser hvis det er trygt å gjøre det. Skyll deretter i noen minutter. Normalt er dette nok, men hvis øyeirritasjon vedvarer, anbefaler vi at du søker lege.